modnatochka.kh.ua

Суплементи кои се навистина неопходни

 5-best-supplements-for-men-multivitamin

Сите ние се грижиме да се храниме правилно и да го сочуваме нашето здравје. Честопати се прашуваме дали е потребно да внесуваме суплементи во исхраната и кои се тие суплементи кои се неопходни за нашиот организам.  Информациите кои ни се достапни се многу збунувачки. Конфузијата најчесто ја прават конфликтните наслови објавувани во разни медиуми, кои понекогаш знаат да бидат сосема противречни.


Витамин Д и когнитивни перфоманси

Витамин Д

D vitamin

Недостатокот на витаминот Д и намалување на когнитивните перфоманси се вообичаени кај постарите, возрасни лица, но истражувањата дали постои врска меѓу овие две состојби не се многу убедливи.


Kocka za on-line aplikacija

ДАЛИ ЗДРАВСТВОТО ВО МАКЕДОНИЈА Е НА ПОТРЕБНОТО НИВО?
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
 • Гласови: 0%
Вкупно гласови:
Прв глас:
Последен глас:

Se za zdravjeto - forum

Untitled 1

Калкулатор за мерење на телесна маса

Висина
Cm
Тежина
Kg
Индекс на вашата телесна маса
0
 • ADHD.healthinfo.jpg
 • Aluminium.jpg
 • Alzheimer.jpg
 • aneurismus.jpg
 • artritis.jpg
 • Colon.healthinfo.jpg
 • CTScan.jpg
 • DNA.jpg
 • estrogen.jpg
 • glucose-test.jpg
 • having-sex.healthinfo.jpg
 • healthinfo-logo.jpg
 • hemorrhoids.jpg
 • injection.jpg
 • invitro.healthinfo.jpg
 • Jet-Lag.jpg
 • lab.jpg
 • Lasertreatment.healthinfo.jpg
 • lences.jpg
 • magnesium.jpg